Достапни линкови

Ерусалим: Роналд Лаудер избран за Претседател на Светскиот Еврејски Конгрес


Роналд Лаудер е избран за Претседател на Светскиот Еврејски Конгрес – проминентна федерација на еврејските заедници и организации од целиот свет. Конгресот беше основан во 1936, а во изминативе 28 години го водеше Едгар Бронфман.
XS
SM
MD
LG