Достапни линкови

Пекинг: Американскиот штит нема да придонесе за подобра доверба меѓу водечките држави


Кина ја разбира руската загриженост поради планираниот американски анти - ракетен штит во Средна Европа, велејки дека тој може да биде каписла за трка во вооружувањето. Штитот, според Пекинг, нема да придонесе за подобра доверба меѓу водечките држави.
XS
SM
MD
LG