Достапни линкови

Санкт Петерсбург: Меѓународна конференција за нуклеарна безбедност


Во рускиот град Санкт Петерсбург се одржува меѓународната конференција за нуклеарна безбедност. Над 250 експерти од оваа област, ќе расправаат за методите за заеднички пристап во обезбедувањето нуклеарна сигурност, во контекст на се поголемото користење на нуклеарната енергија за мирољубиви цели.
XS
SM
MD
LG