Достапни линкови

Багдад: Загинати шест американски војници


Американските сили во Ирак соопштија дека 6-мина нивни војници биле убиени во неколку инциденти. Најголемиот дел од нив загинале при екплозии на мини, поставени на патот во Багда и во централе Ирак.
XS
SM
MD
LG