Достапни линкови

Багдад: Тони Блер во ненајавена посета на Ирак


Британскиот премиер Тони Блер пристигна во ненадејна посета на Ирак. Предвидено е тој да разговара со ирачкото државно раководство за напорите за подобрување на безбедносната ситуација во земјата. Неговото пристигнување беше проследено со три силни експлозии во близина на Зелената зона во Багдад.
XS
SM
MD
LG