Достапни линкови

Скопје: Ротација на медицинското одделение на АРМ во Босна


Втората ротација на медицинското оделение на АРМ кое е дек од мисијата АЛТЕА денеска заминува за Босна и Херцеговина. Со распоредувањето на медицинскиот тим во Босна, македонската армија го зголеми бројот на своите мировници во АЛТЕА. Покрај овој тим во Сараево, во Мостар е распоредена хеликоптерска единица на АРМ.
XS
SM
MD
LG