Достапни линкови

Загреб: Конференција на претседатели на парламенти на земјите од Процесот на соработка на ЈИЕ


Денеска во Загреб започнува Шестата конференција на претседатели на Парламенти на земјите од Процес на соработка во Југоисточна Европа, во Загреб. На конференцијата ќе учестува и претседателот на македонското Собрание Љубиша Георгиевски.
XS
SM
MD
LG