Достапни линкови

Свет: Повик за одржување на најголемиот глобален раст во последните 30 години


Минстрите за финансии и гувернерите на Централните Банки на 7 те најразвиени земји во светот повторно ги повикаа европските и азиските земји да ја зголемат јавната побарувачка, а Соединетите Држави да ја прекинат зависноста од странскиот капитал. Целта е да се одржи најголемиот глобален раст во последните 30 години.
XS
SM
MD
LG