Достапни линкови

Вашингтон: САД ќе вложат протест до СТО против пиратеријата во Кина


Соединетите Држави ќе вложат формален протест во Светската Трговска Организација поради раширената пиратерија во Кина. Владата во Вашингтон протестира против непочитувањето на авторските права во Кина и против кинеското блокирање на продажбата на американски филмови, музика и книги во таа земја. Кина изрази незадоволство од таквиот американски потег.
XS
SM
MD
LG