Достапни линкови

Скопје: Продолжува посетата на заменик помошникот секретар за одбрана на САД


Заменик помошникот на секретарот за одбрана на Соединетите држави Даниел Фата кој од вчера е во земјава денеска ја продолжува посетата. Предвидено е да се сретне со со негиот колега министерот Лазар Еленовски при што ке се одржат редовните годишни билатерални косултации на највисоко ниво.
XS
SM
MD
LG