Достапни линкови

Каиро: Пребројување на гласовите од референдумот за Уставот


Во Египет е во тек пребројувањето на гласовите од вчерашниот референдум за уставни измени за кои критичарите велат дека ја водат земјата кон полициска држава. Една од измените е и укинуувањето на политичките партии кои е базирани врз верска основа.
XS
SM
MD
LG