Достапни линкови

Париз: Француската вселенска агенција ги отвори досиејата за НЛО


Француската вселенска агенција преку интернет ги отвори нејзините досие за неидентификувани вселенски објекти популарните НЛО. Веб сајтот е толку посетуван што било речиси невозможно да се добие пристап. На сајтот има илјадници документи, фотографии и полициски записи. Само 9 насто од нов се целосно објаснети.
XS
SM
MD
LG