Достапни линкови

Свет: Меѓународната комисија за осигурување на оштетените од Холокаустот завршила со работата


Меѓународната комисија за осигурување на оштетените од Холокаустот соопшти дека ја завршила работа, започната пред осум години. Притоа оваа Комисија обезбедила обесштетувања за четириесет и осумте илјади преживеани во нацистичките кампови во вредност од над триста милиони долари.
XS
SM
MD
LG