Достапни линкови

Скопје: Посета на поранешниот претседател на Европскиот парламент Пат Кокс


Претседателот на Меѓународното Европско движење и поранешен претседател на Европскиот парламент Пат Кокс, кој од вчера престојува во Република Македонија, денеска ќе се сретне со премиерот Никола Груевски и со претседателот на Собранието Љубиша Георгиевски. Кокс ќе има и обраќање на средбата организирана од Европското движење на Република Македонија, по повод 50-годишнината од потпишувањето на Римскиот договор, со кој беше поставена основата на денешната Европска унија.
XS
SM
MD
LG