Достапни линкови

Подгорица: Генералниот секретар на НАТО Јап Де Хоп Схефер во посета на Црна Гора


Генералниот секретар на НАТО Јап де Хооп Схефер денеска за прв пат ја посетува Црна Гора. Разговорите се посветени на подготовките на земјата за учество во програмата Партнерство за мир.
XS
SM
MD
LG