Достапни линкови

Скопје: Продолжува 31-та седница на Собранието


Собранието на РМ денеска ќе ја продолжи 31-та седница, во чии рамки тече расправата за Предлогот за изменување на Законот за здравственото осигурување. Главна забелешка на опозициските пратеници е тоа што, според нив, текстилците се незадоволни од решението што го предлага Владата бидејќи за нив драстично ќе пораснат обврските за здравственото осигурување и оти тие ќе бидат поголеми од платата што ја добиваат.
XS
SM
MD
LG