Достапни линкови

Женева: Четврта сесија на Комитетот за човекови права на ОН


Комитетот за човекови права при Обединетите нации во Женева од денеска до 4 април ке ја одржува четвртата сесија. Оваа онституција во рамки на мегународната организација ке ја оценува состојбата со човековите права во сите држави во светот.
XS
SM
MD
LG