Достапни линкови

Белград: Генералниот секретар на НАТО Јап Де Хоп Схефер на средба со српскиот државен врв


Генералниот секретар на НАТО Јап Де Хоп Схефер денеска во Белград разговара со државниот врв на Србија за идниот статус на Косово и за програмата Партнерство за мир. Схефер, за претставниците на државните институции во, невладините организации и универзитетите, ќе одржи и предавање за осносите на Србија со НАТО.
XS
SM
MD
LG