Достапни линкови

Скопје: Состанок на европско-македонскиот парламентарен комитет


Денеска во Скопје ќе започне третиот состанок на мешовитиот европско- македонски парламентарен комитет. На состанокот ќе биде разгледан напредокот на земјава во исплонувањето на неопходните услови потребни за почеток на преговорите за членство во Европската Унија.
XS
SM
MD
LG