Достапни линкови

Давос: Глобалното затоплување на дневен ред на Светскиот економски форум


Стравот од глобалното затоплување и судирите на Блискиот исток се на дневен ред на Светскиот економски форум кој почнува во Давос – Швајцарија. Околу 2500 водечки политичари и бизнисмени од светот, вклучувајки и активисти и музичари како Боно Вокс и Питер Габриел ке разговараат за политика, економија и општесвени прашања во духот на барање долгорочни решенија.
XS
SM
MD
LG