Достапни линкови

Истанбул: Почина Ислаил Џем


Денеска во Истанбул на 67 години почина Исмаил Џем архитект на подобрувањето на односите меѓу Турција и Грција. Џем беше министер за надворешни работи во три мандата на турската влада од 1997 и 2003 година.
XS
SM
MD
LG