Достапни линкови

Тбилиси: Денеска се враќа рускиот амбасадор


Рускиот амбасадор во Грузија денеска се враќа во Тбилиси, речиси 4 месеци по напуштањето на таа земја поради несогласувањата меѓу двете земји, предизвикани од шпионската афера. На овој потег се гледа како на прв чекор кон нормализирање на одоносите меѓу Русија и Грузија.
XS
SM
MD
LG