Достапни линкови

Брисел: Јапонскиот премиер Шинзо Ане во посета на седиштето на НАТО


Јапонскиот премиер Шинзо Ане е во посета на штабот на НАТО во Брисел. Абе ќе биде прв јапонски премиер кој присуствува на состанок на Северно – атланскиот Совет. НАТО и Јапонија разгледуваат начини за засилување на врските. Јапонија обезбедува логистички услуги за НАТО мисијата во Авганистан.
XS
SM
MD
LG