Достапни линкови

Лондон: Британските трупи мора да го продолжат мисиите во Ирак и Авганистан


Британските трупи мора да ги продолжат своите мисии во Ирак и Авганистан во 2007, се вели во новогодишната порака на премиерот Тони Блер. Според Блер заканата од глобалниот тероризам кон Британија и други земји продолжува и затоа трупите мора да ги водат битките во Ирак и Авганистан.
XS
SM
MD
LG