Достапни линкови

Белград: Отворање на канцеларија на НАТО


Денеска во Белград ќе биде отворена канцеларија на НАТО која ќе биде задолжена за воспоставување врски со воените власти во Србија за примена на спогодбата за транзит на силите на Алијанста ни српска територија, потпишана во јули минатата година. Првиот транзит на НАТО силите е предвиден за идниот месец.
XS
SM
MD
LG