Достапни линкови

Кабул: Посета на француската министерка за одбрана Мишел Елиот Мари


Францускита министерка за одбрана Мишел Елиот Мари која престојува во официјална посета на Кабул изјави дека во наредните недели ке ги повлечат своите специјални сили од Авганистан. Околу 200 француските специјалци во моментов се станиционирани во гадот Џалалабад, а Франција има вкупно 2000 свои војници во земјата.
XS
SM
MD
LG