Достапни линкови

Бангладеш: Нобеловецот Мухамед Јунуз во кампања за собирање пари за отварање очна болница


Нобеловецот Мухамед Јунуз кој ја доби наградата за Банката за позајмување пари на сиромашните, помогна во издавање на музичко и видео це-де со цел да се соберат пари за отворање очна болница во Бангладеш. Според Јунуз, музиката ќе ја рашири неговата порака за борба против сиромаштијата на младите луѓе во светот.
XS
SM
MD
LG