Достапни линкови

Вашингтон: Комитетот на американскиот Сенат едногласно ја одобри номинацијата на Роберт Гејтс


Вчера Комитетот на американскиот Сенат за оружени сили едногласно ја одобри номинацијата на Роберт Гејтс за државен секретар за одбрана. Гејтс во обраќањето до членовите на овој комитет изјави дека Соединетите Држави не победуваат во Ирак и предупреди дека конфликтот би можело да се прошири во регионот.
XS
SM
MD
LG