Достапни линкови

Њујорк: Виста нов компјутерски систем на Мајкрософт


Виста, новиот компјутерски систем на Мајкрософт, по неколкуте одлагања, денеска е понуден за трговски зделки. Виста ќе може да се купува од трисетти јануари идната година. Мајкросфот вели дека овој систем е побезбеден и графички подинамичен. Познавачите пак велат дека Виста содржи многу иновации, но оти не бил ништо револуционерно. Последниот систем на Мајкросфот Виндоус Икс Пе беше промовиран пред пет години.
XS
SM
MD
LG