Достапни линкови

Вашингтон: САД го осудија затворањето на првата приватна РТВ компанија во Азербејџан


Американскиот борд на гувернери за радио-дифузија го осуди затворањето на првата приватна радио-телевизиска компанија во Азербејџан. Властите во Баку тоа го сторија со образложение дека таа радио-телевизиска станица, која ги пренесуваше и програмите на Радио Слободна Европа и Војс Оф Америка, работела незаконски.
XS
SM
MD
LG