Достапни линкови

Тирана: Состанок на ЦЕИ


Во Тирана се одржува состанок на Централно европската иницијатива, посветен на соработката и унпаредувањето на деловните врски во регионот. На состанокот учествуваат околу осумстотини бизнисмени и функционери, меѓу нив и македонскиот премиер Никола Груевски и министерката за економија Вера Рафајловска.
XS
SM
MD
LG