Достапни линкови

Свет: Гугл ја купува познатата веб страница Јутјуб


Интернет страницата Гугл ја купува познатата веб страница за видео размена Јутјуб за милијарда и шестотини и пеесет милиони долари. Ју тјуб беше лансирана во февруари минатата година и стана една од најпопуларните интеренет страници. Секој ден на неа се гледаат над сто милиони видео снимки, а секој месец ја отвораат над дваесет милиони посетители.
XS
SM
MD
LG