Достапни линкови

Вашингтон: Џенерал Моторс ги прекина разговорите со Рено-Нисан


Американскиот Џенерал Моторс ги прекина разговорите за глобално партнерство со Рено – Нисан. Американскиот автомобилски производител бараше компензации од Рено - Нисан затоа што нема да имал бенефиции од договорот како овие две фирми кои се веќе партнери.
XS
SM
MD
LG