Достапни линкови

Тирана: Состанок на министрите за осбрана од процесот за одбранбена соработка во ЈИЕ


Во Тирана се одржува состанок на министрите за одбрана од земјите членки на процесот за одбранбена соработка во Југо-Источна Европа, на кој присуствува и американскиот секретар Доналд Рамсфелд. Се разговара за безбедноста на Балканот и за зајакнување на воената соработка на земјите од регионот со НАТО.
XS
SM
MD
LG