Достапни линкови

Виена: Продолжува состнаокот на конктакт групата за Косово


Специјалниот пратеник на Обединетите Нации Марти Ахтисари денеска во Виена го продолжува состанокот со претставници на контакт групата за Косово. Тој вчера ги информирал за досегашниот тек на преговарачкиот процес меѓу Белград и Приштина и за идните чекори што има намера да ги преземе во наредните месеци. Од овој состанок не се очекува официјално соопштение.
XS
SM
MD
LG