Достапни линкови

Скопје: Одбележување на денот на АРМ


Во Македонија денеска се одбележува 18 ти август денот на АРМ. Главната манифестација е на локалитетот Биљанини извори, каде што врховниот командант Претседателот Барнко Црвенковски ќе додели неколку унапредувања. Во центарот за обука на вода ќе биде одржана воена вежба.
XS
SM
MD
LG