Достапни линкови

Свет: Пораст на цената на нафтата


Цената на нафтата на светските берзи повторно бележи пораст и се продава за 75,73 долари за барел. Како главни причини се наведуваат продолжувањео на насилствата на Блискиот Исток и прекинот на работата на изворите на Аљаска, поради дефект на транзитниот нафтовод.
XS
SM
MD
LG