Достапни линкови

Вашингтон: Американските лекари тестираат нов третман за откажување од пушењето


Американските лекари тестираат нов третман за откажување од пушењето. Во него е вклучена и инекција која го имунизира пушачот против никотинот и не му дозволува да стигне до мозокот.
XS
SM
MD
LG