Достапни линкови

Грачаница: Посета на српскиот премиер Воислав Коштуница


Српкиот премиер Воилав Коштуница, според најавите денеска треба да пристигне на Косово каде што ќе ја посети Грачаница. Во покраинаат по тој повод се подигнати мерките за безбедност. Унмик ја одобри посетата, а премиерот на Косово Агим Чеку изјави дека Косово е отворено општество во кое се почитуваат верските и малцински права.
XS
SM
MD
LG