Достапни линкови

Санкт Петерсбург: Состанок на министрите за финансии на Г8


Министрите за финансии на Групата осум најразвиени земји во светот на дводневниот состанок во Санкт Петерсбург ќе ги разгледаат најновите текови во глобалната економија поврзани со цената на нафтата, каматните стапки и слабиот долар. Овој состанок всушност претставува подготовка на самитот на Групата осум што идниот месец ќе се одржи исто така во Санкт Петерсбург.
XS
SM
MD
LG