Достапни линкови

Сингапур: Рамсфелд го доведе во прашање учеството на САД во Шангајската организација за соработка


Американскиот секретар за одбрана Доналд Рамсфелд го доведе во прашање иранското учество во Шангајската организација за соработка. Зборувајки на конференцијата за безбедност во Сингапур, Рамсфелд изјави дека врските на Иран со терористички организации се во судир со принципите на регионалното поврзување во борбата против тероризмот.
XS
SM
MD
LG