Достапни линкови

Москва: Русија нема да дозволи влез на американски банки


Рускиот преговарач за членство на Русија во Светската Трговска организација Екатерина Мајорова изјави дека Москва нема да дозволи влез на американски банки во земјата. Тие, според Мајорова, би ја направиле конкуренцијата нееднаква. Соединетите Држави бараат од Русија да ги олесни условите за влез на старнски банки.
XS
SM
MD
LG