Достапни линкови

Брисел: Единствен пазар на ЕУ во доменот на услугите


Европските министери постигнаа договор за нацрт законот со кој се создава единствен пазар на Европската Унија во доменот на услугите. Со законот им се овозможува на компаниите и на индивидуалците да ги користат услугите во било која земја на Унијата.
XS
SM
MD
LG