Достапни линкови

Багдад: Американските сили ослободиле 299 затвореници


Американските сили соопштија дека ослободиле 299 ирачки затвореници. До ослободувањето дошло на препорака на ирачко – сојузничката комисија, задолжена за прегледување на случаите на затворениците во Ирак.
XS
SM
MD
LG