Достапни линкови

Москва: Калашников сеуште најдобра пушка во светот


Михаил Калашников дизајнерот на најпопуларната автоматска пушка изјави дека американските војници во Ирак го преферираат ова оружје наспроти нивната М 16. Според него, тоа докажува дека Калашниковот е се уште најдобра пушка во светот.
XS
SM
MD
LG