Достапни линкови

Букурешт: Дунав се излеа во јужна Романија


Дунав се излеа во јужна Романија и принуди 3 илјади лица да ги напушат своите домови загрозени од поплавите. Поради големите дождови и топењето на снегот Дунав го има достигнато највисокото ниво за последните 111 години.
XS
SM
MD
LG