Достапни линкови

Лисабон: Бучковски на форум на претседатели на влади во организација на Мајкрософт


Македонскиот премиер Владо Бучковски учествува на Форумот на претседатели на влади од Европа што во организација на Мајкрософт денеска и утре се одржуво Лисабон. На собирот ќе стане збор за улогата на информатичките технологии во развојот на управувањето со државите, образованието и создавањето на таканаречена економија базирана врз знаење.
XS
SM
MD
LG