Достапни линкови

Ерусалим: Состојбата на Шарон критична и непроменета


ЗДРАВСТВЕНАТА СОСТОЈБА НА ИЗРАЕЛСКИОТ ПРЕМИЕР АРИЕЛ ШАРОН Е КРИТИЧНА И НЕПРОМЕНЕТА, СООПШТИЈА ДЕНЕСКА ЛЕКАРИТЕ ОД БОЛНИЦАТА ВО ЕРУСАЛИМ. ПОРТПАРОЛОТ НА БОЛНИЦАТА, РОН КРОМЕР ИЗЈАВИЛ ДЕКА
ДЕНЕСКА ТРЕБА ДА СЕ ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА ПОНАТАМОШНОТО ЛЕЧЕЊЕ НА ШАРОН. КАКО ШТО ЈАВУВААТ АГЕНЦИИТЕ ЛЕКАРИТЕ ТРЕБА ДА ОДЛУЧАТ ДАЛИ ЌЕ ГО РАЗБУДАТ ШАРОН ОД КОМА, СО ШТО БИ ОВОЗМОЖИЛО ПРОЦЕНКА НА СТЕПЕНОТ Н А ОШТЕТУВАЊЕТО НА МОЗОКОТ, ПО ТРИТЕ МОЗОЧНИ УДАРИ.
ВО ИЗРЕЛ ДЕНЕСКА СЕ ОДРЖА НЕДЕЛЕН СОСТАНОК НА ВЛАДАТА НА КОЈА ПРЕТСЕДАВАШЕ ЗАМЕНИКОТ НА ШАРОН, ЕХУД ОЛМЕРТ.
XS
SM
MD
LG