Достапни линкови

Багдад: Тони Блер во ненајавена посета


Во ненајавена посета на Ирак пристигна британскиот премиер Тони Блер кој ги посетува 8 те илјади британските војници во Басра – јужен Ирак. Ова е 4 посета на Блер на Ирак. Лондон иако се соочува со повици за повлекување на војниците официјално не дискутира за временски рамки.
XS
SM
MD
LG