Достапни линкови

Њујорк: Стапува на сила меќународната конвенција за борба проитв корупцијата


Денеска стапува во сила првата меѓународна конвенција за борбата против корупцијата во светот. Конвенцијата која пред две години беше прифатена од Обединатите Нации ја потпишаа сто и четириесет земји.
XS
SM
MD
LG